Etsi lahjakortti:


Maksutavat:

  • Aktia
  • Danske Bank
  • Nordea
  • Osuuspankki
  • S-Pankki
  • Visa
  • MasterCard
Tietoa, elämyksiä ja virikkeitä 

Metsäkirjamme välittävät metsänomistajille ja alan ammattilaisille uusinta tietoa, käytännön tietokirjat taas tarjoavat sekä tietoa että elämyksiä kaikille aktiivisille ja harrastaville suomalaisille.

Metsäkirjoissa olemme Suomen johtava kustantaja. Metsäkirjamme kertovat suomalaisen metsän monimuotoisuudesta, kulttuurista, historiasta, nykyhetkestä ja tulevaisuudesta.

Käytännön tietokirjamme käsittelevät luontoa ja harrasteita, kuten metsästystä ja kalastusta, kädentaitoja, ruokaa sekä hyvinvointia.

Tervetuloa verkkokauppaamme!

 

 

Tutustu uutuuskirjoihin!

Metsakustannus : Taimikonhoito : 9789526612829

Metsakustannus : Sujuvasti seuraavalle : 9789526612805

Taimikonhoito

Timo Saksa, Jari Miina, Karri Uotila

Taimikon perustaminen on merkittävä investointi. Taimikonhoidolla huolehditaan metsänuudistamisessa tehdyn investoinnin tuottokyvystä. Kun varhaishoito, varhaisperkaus ja myöhempi taimikonhoito tehdään tavoitteellisesti ja oikea-aikaisesti, päästään kustannustehokkaaseen ja taloudelliseen lopputulokseen. Sopivimman menetelmän ja toimenpideketjun valintaan vaikuttavat työkohde sekä myös metsänomistajan tavoitteet ja mahdollisuudet hoitaa taimikko omana työnä.

Taimikonhoidon menetelmiä kehitetään metsäpuiden uudistumiseen ja kasvuun liittyvän biologisen tiedon avulla. Kirja kokoaa tiedon taimikonhoidon biologisista perusteista, menetelmistä sekä niiden kustannuksista. Männyn, kuusen ja rauduskoivun taimikoille esitetään eri tilanteisiin optimaaliset taimikonhoitoketjut.

Tekijät ovat Luonnonvarakeskuksen (Luke) metsäntutkijoita. Teos soveltuu tiedonhankintaan ja koulutusmateriaaliksi käytännön metsäammattilaisille ja -opiskelijoille sekä aktiivisille metsänomistajille.

 

34,00€

 Sujuvasti seuraavalle

Matti Kiviniemi, Pirjo Havia

Kirja auttaa metsänomistajaa suunnittelemaan ja toteuttamaan sujuvasti metsän sukupolvenvaihdoksen ja muut omistusjärjestelyt. Kirjassa käydään monipuolisesti läpi asioita, joita jokaisen nykyisen ja tulevan metsänomistajan on hyödyllistä tietää. Se on työväline metsäneuvonnan ja kiinteistövälityksen ammattilaisille. Teos sopii oppikirjaksi metsäalan korkea-asteen koulutukseen.

Kirja avaa verosuunnittelun lisäksi muita tärkeitä perusteita omistusratkaisuille ja tarjoaa tiedon omistusjärjestelyn eri vaiheisiin. Teoksessa esitetään uusimmat oikeustapaukset, metsäverotuksen ja muun oleellisen lainsäädännön muutokset sekä asiakirjamallit. Kirja pohjautuu suosittuun Perintömetsä-kirjaan

42,00 €

   

 Metsakustannus : Kaukametsä : 9789526612706

Metsakustannus : Selviydy luonnossa : 9789526612621

Kaukametsä

Susanna Koivuneva

Kaukametsä on ensimmäinen suomalainen aikuisten värityskirja. Sen kiehtovia mutta kotoisia visuaalisia maailmoja säestävät runot, joiden kirjoittajiin lukeutuvat muun muassa Uuno Kailas, Aleksis Kivi, Edith Södergran, ja Katri Vala

 

 15,00

Selviydy luonnossa

Juha Jormanainen, Veikka Gustafsson

Luonto on joskus arvaamaton, julma ja äärimmäisen ankara. Tämä kirja kertoo siitä, miten selviydyt, kun asiat eivät mene halutulla tavalla. Asiantuntijana on vuorikiipeilijä ja ulkoilmaihminen Veikka Gustafsson, joka on valloittanut maailman kaikki yli 8000 metriä korkeat vuoret ilman lisähappea. Hän jos kuka tietää miten selviytyä odottamattomissa tilanteissa ankarissa olosuhteissa.
Tässä kirjassa kerrotaan, kuinka varustaudut tulevan varalle, kuinka pidät itsesi toimintakunnossa epätavallisissa tilanteissa, kuinka annat ensiapua, suunnistat ilman kompassia, teet tulen ilman tulitikkuja ja rakennat hätämajoitteen niin talvella kuin kesälläkin.

Lue tämä kirja, se voi pelastaa sinun tai toverisi hengen.


22,00 €