Etsi kampanja/lahjakortti:


Maksutavat:

  • Aktia
  • Danske Bank
  • Nordea
  • Osuuspankki
  • S-Pankki
  • Visa
  • MasterCard


Tervetuloa ostoksille Kariston verkkokauppaan!


Tilaa, lue ja nauti!


UUTUUDET:

Frau

Rannela, Terhi

Vaikuttava romaani pelätyn natsikenraalin Reinhard Heydrichin ja hänen vaimonsa Linan välisestä suuresta rakkaudesta – ja tapahtumista, jotka muuttivat maailman lopullisesti.

Historiallisiin tapahtumiin perustuva Frau valottaa kiistellyn natsikenraalin persoonaa vaimon näkökulmasta. Heydrichin salamurhasta seurauksineen tuli lopulta pala järkyttävintä sotahistoriaa. 

€ 24,00

 

Verho

Virtanen, Marja Leena

Ola ei muista – ei tahdo muistaa – mitä lapsena tapahtui. Mutta uhmakaan ei auta, kun isoisän varjo kasvaa liian suureksi.

Verhon tapahtumat sijoittuvat jokivarren kaupunkiin muutaman vuosikymmenen taakse. Marja Leena Virtanen kuljettaa herkän pojan kehitystarinaa kuin jännityskertomusta, rakentaa latausta ristiriitaisen isoisän ja murrosikään varttuvan Olan välille ja paljastaa vähä vähältä tragedian, jonka seurauksia on eletty vuodesta toiseen.

 

€ 27,00

Pakon edessä

Child, Lee

20. Jack Reacher -romaani ei petä lukijoitaan! Yksinäinen sankari pysähtyy pahaa aavistamatta pieneen radanvarsikaupunkiin, jonka umpimielinen tunnelma kätkee alleen painajaismaisen menneisyyden.

Jack Reacher tulee ryminällä vuonna 2016: Kaksi uutuusromaania suomeksi – toinen helmikuussa ja toinen syys-lokakuussa – ja Tom Cruisen tähdittämä uusi elokuva loppuvuodesta! Elokuva pohjautuu romaaniin Paluu päämajaan.

€ 29,00

Salomonin perintö

Reading, Mario

Huipputrilleristi Mario Readingin uutuudessa kuvajournalisti John Hart jäljittää Lähi-idässä henkensä kaupalla temppeliherrojen arvokasta kuparikääröä, joka sisältää tiedon tarunomaisen kuningas Salomonin aarteen kätköpaikasta.

Vuonna 1198 temppeliherra Johannes von Hartelius kirjoittaa teloituksensa aattona salaisen viestin jälkimaailmalle. Satoja vuosia myöhemmin, nykypäivän Irakissa hänen jälkeläisensä kuvajournalisti John Hart saa yllättävää apua viestin tulkitsemisessa ja pääsee temppeliherrojen kalleimman aarteen, salaperäisen kuparikäärön jäljille.

€ 29,00

Täyttä elämää ADHD:n kanssa

Jäntti, Essi (toim.)

Omakohtaisia kokemuksia ADHD:stä sisältävä kirjoituskokoelma rikkoo ennakkoluuloja ja lisää ymmärrystä ADHD-oireisten erityispiirteistä ja tarpeista

Kirjaan on koottu niin oireisten kuin heidän läheistensäkin kertomuksia elämästä ja arjesta, ilonaiheista ja selviytymiskeinoista, sekä erikseen lasten ja nuorten kokemuksia. Kirjoitusten keruun on toteuttanut Vaasan seudun ADHD-yhdistys.

€ 26,00

 

Hirrenveisto

Perälä, Osmo

Puutöiden asiantuntija Osmo Perälä on kirjoittanut perusteelliseen oppaan hirrenveistoon ja hirsirakentamiseen. Kirjan avulla kuka tahansa puutyötaitoinen kykenee rakentamaan hirsirakennuksen.

Hirsirakentaminen tarjoaa Suomen yli 740 000 metsänomistajalle mielekkään ja antoisan tavan hyödyntää omaa metsää kouriintuntuvalla tavalla. Perälän kirja on ensimmäinen selkeä ja käytännönläheinen opas hirrenveistoon.

€ 28,00

Tarpeeksi reilua

Palviainen, Jukka-Pekka

Neljä nuorta, leffaprojekti ja monta suurta salaisuutta. Palkitun nuortenkirjailijan uutuus on hieno, trillerimäisiäkin sävyjä saava tarina viikonlopusta, joka muuttaa kaiken.

Tarpeeksi reilua on oivaltavan huumorin siivittämä tarina nuorista, joilla kaikilla on omat intohimonsa, epävarmuutensa ja salaisuutensa. Vaikka kulissit kaatuvat, siitäkin voidaan selvitä. Jukka-Pekka Palviaisen pelkistetty tyyli nappaa mukaan ja jättää tilaa lukijan omille tulkinnoille.

€ 19,00

Vain vessapaperia
(Sählymestarit 2)

Veirto, Kalle

Sähly-Köntysten loistavasti alkanut kilpaura jatkuu voitosta toiseen – vai jatkuuko?
 
Vain vessapaperia jatkaa Jyrsijöiden haasteen aloittamaa railakasta nuortensarjaa. Kovimmat taistot käydään pelikentillä, joskin välillä piipahdetaan pelikonsolilla nuijimassa rakkaita vihollisia King off Woldia ja AaroTonnia. Ja huumori liukuu sopivasti nuorten mieleiseen suuntaan…
 
€ 18,00

Hili & Ola ja mahdoton Mauri

Eräpuro, Annika

Millaista on olla astronautin lapsi? Elämä ei ainakaan ole tylsää, se on varmaa.

Vallaton lastenromaani esittelee kaksoset – huolehtivaisen Hilin ja pikkuvanhan Olan – ja heidän värikkään lähipiirinsä. Annika Eräpuro heittäytyy estoitta lasten maailmaan keksien käänteitä, jotka lyövät pienen lukijankin ällikällä! Tunnelman tihentyessä roolit kääntyvät ympäri, ja Hili ja Ola löytävät itsestään aivan uusia puolia.

€ 18,00

 

Benjamin Hawk - Merirosvon oppipoika

Koskinen, Juha-Pekka

Äärimmäisen vetävä ja poikamaiseen makuun varmuudella osuva merirosvoseikkailu rymistelee maailman merillä Pirates of the Caribbean -hengessä!

Vapaat tuulet vievät Benjaminin hurjaan seikkailuun Port Royalin vesille, jossa jokainen etsii onneaan keinoja kaihtamatta. Uusien ystäviensä avulla Benjamin ei aio jää toiseksi. Jos tahtoo rikastua, pitää katsoa ahterin sijaan kokkaa kohti!

€ 18,00